IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Sexul anal
ioanacamelia27
post Jan 9 2008, 07:15 AM
Post #1

Musafir

Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fortelady
post Jan 10 2008, 11:27 AM
Post #2

Musafir

"Pai da, asa este, este logic pentru ca el nu se dilata, spre deosebire de vagin, cu timpul (banuiesc ca daca se practica des) se largeste si rezultatele sunt...cele mentionate de voi."
anatomic vorbind, gaura aia se dilata cam zilnic la oricare dintre noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 10 2008, 11:29 AM
Post #3

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(fortelady @ Jan 10 2008, 11:27 AM) *
"Pai da, asa este, este logic pentru ca el nu se dilata, spre deosebire de vagin, cu timpul (banuiesc ca daca se practica des) se largeste si rezultatele sunt...cele mentionate de voi."
anatomic vorbind, gaura aia se dilata cam zilnic la oricare dintre noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Forte, se dilata zilnic insa nu este fortata sa se dilate dinspre exterior spre interior timp de 5 - 20 - 30 de minute. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
ioanacamelia27   Sexul anal   Jan 9 2008, 07:15 AM
Pink Lemonade   Bine ai venit!
splendora   Mie mi se pare stupid... nu mai stiu ce sa faca si...   Jan 9 2008, 10:34 AM
Maàt   Valeu splenora... :lol: am citit mai devreme topic...   Jan 9 2008, 10:40 AM
angeldust   E o chestie de optiuni personale pana la urma. Dac...   Jan 9 2008, 12:00 PM
Maàt   Anjel, esti de coma; de fapt nu tu, ci imaginatia ...   Jan 9 2008, 12:05 PM
Pink Lemonade   :lol: Splendora, ce funny esti. Eu am incercat sa ...   Jan 9 2008, 12:09 PM
ioanacamelia27  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 09:14 PM