![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu; tot ce stiu e ca noul utilizator e interesat numai de probleme... pidosnice!
pentru conformitate: PIDÓSNIC, -Ă, pidosnici, -ce, adj., s.m. I. Adj. (Pop.) Care este ieşit din comun, contrar aşteptărilor (în sens negativ); care se comportă ciudat, sucit; care face totul pe dos. II. S.m. Numele a două specii de plante erbacee cu frunze lucioase, verzi-albăstrii şi cu flori galbene (Cerinthe minor şi glabra). – Pe dos + suf. -nic. PIDÓSNIC adj. v. bizar, ciudat, curios, excentric, extravagant, fantasmagoric, fantezist, inexpicabil, insolit, năstruşnic, neobişnuit, original, paradoxal, singular, straniu. PIDÓSNI//C1 ~că (~ci, ~ce) pop. 1) (despre persoane) Care face totul pe dos; cu purtări ieşite din comun. 2) (despre manifestări ale oamenilor) Care este contrar aşteptărilor. /pe dos + suf. ~nic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:07 PM |
|