![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt jucariile sexuale un mod de imbunatatire a vietii sexuale sau sunt folosite de cupluri pt a scapa de monotonia intervenita de-a lungul timpului?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu dar incep sa ma enerveze topicurile tale; alte subiecte nu te intereseaza pe lumea asta? totul se reduce la sex pentru matale? o carte, o dilema existentiala ceva?
http://www.elady.ro/forums/index.php?act=S...sult_type=posts Da ia zi-mi si mie: topic special pentru matale: in afara de curiozitati de-astea pidosnice legate de sex, alte aporii mai ai? eu inclin sa cred ca nu. adaugare:am impresia ca nu esti femeie ci un troll nenorocit. Si ca iti satisfac curiozitatea bolinda (bolind=bolnav) am sa iti spun ca mie imi nu plac entitatile umane cu proprietati de papusi gonflabile, ca le intepi si nu se dezumfla. Asa, ca tine. Ai pricipit? Sfat: fa un bine si abtine-te sa mai intri pe aici, ca sa nu fiu nevoita sa iti banez "dilemele". Considera asta un avertsiment public, al doilea nu o sa mai existe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:18 AM |
|