![]() |
![]() |
monyka |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT: CONT CREAT PENTRU RECLAMA
This post has been edited by Maàt: May 22 2008, 04:33 PM
Reason for edit: EDITAT: CONT CREAT PENTRU RECLAMA
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa ma duc la colt si o sa ma asez pe colt de nuci, ca nu stiu ce se maninca netul. Dar astept cu nerabdare sa ma inveti tu.
Cind o sa ma plateasca careva sa ii fac reclama o sa te anunt, poate vrei sa impartim "profitul". Ai cerut o sugestie, ai primit-o. Clar? Nu ti-a placut, asta e. Tactul si diplomatia mea se termina subit cind detectez impertinenta. Frumusetea fotografiilor rezida si in "subiecti", ma indoiesc ca o sa scoata cineva un supermodel dintr-o persoana putin dotata din punct de vedere estetic. Rochia de mireasa nu ti-o strica fotograful, ca ma indoiesc ca o sa iti rastoarne nu-s ce substanta pe ea. Fotografiile pe care le vezi tu ne net sint prelucrate: la prelucrarea unei fotografii se poate sta si citeva ore bune- per fotografie, da? nu per set; cine crezi ca va sta sa iti prelucreze tie pozele cu orele cind poate scoate bani mai multi si fara bataie de cap? Te-ai gindit ca si lumina conteaza? Si aparatura? Ca astea nu se vind en-gros? Calitatea se plateste, nu poti avea si bun si ieftin si mult... E vorba de piata, de cerere si oferta. That`s all! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:32 AM |
|