IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
alyna07
post Jan 3 2008, 09:31 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Continuam aici topicul Totul despre acnee.

Un an nou, o fatzuca noua speram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sunteti voi?... eu sunt aproximativ ok, doar ca mi-au aparut vreo 4 monstri (nu peste noapte ci cam unul la 2 zile...) nu stiu daca o fi acum perioada aceea in care se agraveaza mai mult starea tenului din cauza Roaccutane-ului sau o lotiune de busuioc pe care am cumparat-o... :-? a folosit vreuna dintre voi Garnier Pure A? daca da, ce parere aveti despre crema? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a aparut un cos si pe frunte desi ma bucuram ca cel putin fruntea mi-e "luna" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca sunteti si voi mai bine. Va pup si va urez un An Nou Fericit!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Jan 12 2008, 05:12 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Alyna, eu am avut cosuri de la produse cosmetice si alte prostii folosite in tineretea turbulenta. Au trecut, dar au mai ramas semne. Acum incerc sa scap si de astea.
Tratamente? Cu siguranta o multime..Pentru monstri foloseam Zineryt, Brevoxyl - mi s-au parut si cele mai eficiente pt asta, ca tratamente complementare dermocosmetice peste dermocosmetice, acum continui cu Effaclar si Boreade. Dar am incercat si Retin-a si Skinoren, tot ce se mai gasea prin farmacii, dar astea s-au pierdut mai mult sau mai putin pe drum, vitamine, masti. Si foarte important, acum am grija ce produse imi pun pe fata, doar totul a inceput de la o prostie si muta inconstienta.
Bafta si tie!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Btw..raportez Ictyane consumat in 4 zile..sunt nebuna sau nu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
alyna07   Acneea - Totul despre acnee   Jan 3 2008, 09:31 PM
dana1   <...   Jan 16 2008, 06:45 PM
doris_85  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:32 PM