![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Fetelor, azi, pe 13 ianuarie, implinesc 16 ani de casatorie. Au trecut asa....ca 16 zile. Cand ma uit inapoi nu pot parca sa realizez ca s-au dus atatia! Doar cand imi vad copiii imi dau seama ca e adevarat...Vad bune, vad rele, vad bucurii, vad necazuri. Sunt implinita? Nu stiu, nu pot raspunde. Maturizata? Prematur, da.
Voi cati ani de relatie/casnicie aveti? Sunteti multumiti/e de ceea ce ati realizat pana acum? Va considerati fericit/e, impliniti/e? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Eu mi-am cunoscut sotul intr-o discoteca Preoteasa-pentru cunoscatori si dupa ce am trimis citiva baieti la plimbare, m-am pregatit sa ma duc sa-l iau de guler pe viitorul sotior si sa-i zic: "Daca stai si te uiti nu iese nimic, asa ca fii cu tupeu!" N-am mai apucat sa fac lucrul asta ca s-a hotarit si singur in sfirsit sa vina-putin cam temator vazind soarta celor de dinaintea lui. Cind i-am spus ca a ratat ocazia de a fi agatat, s-a cam strimbat dar s-a bucurat ca a fost singurul acceptat. De, ce sa-i faci, nu poti sa le ai pe toate :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:10 PM |
|