![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu mi-am luat o tava pt savarine gigant si 7 forme care taie rotund sau inflorat
poze ma iertati va rog dar saptamana viitoare uite ca-i saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) forme de decupat diverse: blaturi, coca etc (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2637.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Din ala italian mic de inox iese superbuna cafeaua in el. E din 2 parti in una pui apa peste vine o sita ca o palnie in care pui cafeaua apoi se inchide cu parte de sus care are ca o tulpina in mijloc cu varful cu 2 gauri si pe acolo iese cafeau in recipientul de sus, acu' nus daca am fost prea explicita iti fac maine o poza, nu e din ala profesional ca de banii aia imi iau masina de paine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Inca nu mi-a trecut de tot cu masina de paine, doar ca intr-o perioada faceam mai des acum m-am lenevit si parca nu mai mi se pare asa indispensabila.
Draga Forte pe zi ce trece o sa fii din ce in ce mai incantata de robot. Mie imi trebe o masina de spalat vase si cand o sa am mai multi bani gramada o sa imi cumpar. A inceput sa imi placa uneori sa gatesc dar cand tre sa spal vasele imi vine sa ma duc sa ma plimb:), mi se pare cea mai plictisitoare treaba pe care o fac in bucatarie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:25 PM |
|