![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Practic, ca un fel de concluzie, daca ai probleme hormonale nu are sens sa le tratezi pentru ca rezultatul (nu mai vb de efecte secundare,da?) este de scurta durata.
Practic sunt nervi acumulati, bani dati degeaba pe tratamente de moment. Daca organismul are o tendinta spre dezechilibrare hormonala, o va avea si dupa ce efectele diferitelor tratamente vor inceta... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 16-October 07 Member No.: 2,437 ![]() |
Practic, ca un fel de concluzie, daca ai probleme hormonale nu are sens sa le tratezi pentru ca rezultatul (nu mai vb de efecte secundare,da?) este de scurta durata. Practic sunt nervi acumulati, bani dati degeaba pe tratamente de moment. Daca organismul are o tendinta spre dezechilibrare hormonala, o va avea si dupa ce efectele diferitelor tratamente vor inceta... multumesc pentru raspunsuri Acum ar trebui sa auziti un strigat care ar suna cam asa:CE MA FAAAC? Trebuie sa ma resemnez?Nu m-am impacat cu gandul ca trebuie sa ma pensez zilnic atatia ani si acum dupa ce am vazut rezultatele celor 5 sedinte m-am intors la penseta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:22 PM |
|