IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
alyna07
post Jan 3 2008, 09:31 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Continuam aici topicul Totul despre acnee.

Un an nou, o fatzuca noua speram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sunteti voi?... eu sunt aproximativ ok, doar ca mi-au aparut vreo 4 monstri (nu peste noapte ci cam unul la 2 zile...) nu stiu daca o fi acum perioada aceea in care se agraveaza mai mult starea tenului din cauza Roaccutane-ului sau o lotiune de busuioc pe care am cumparat-o... :-? a folosit vreuna dintre voi Garnier Pure A? daca da, ce parere aveti despre crema? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a aparut un cos si pe frunte desi ma bucuram ca cel putin fruntea mi-e "luna" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca sunteti si voi mai bine. Va pup si va urez un An Nou Fericit!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
cookie
post Jan 15 2008, 06:33 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,965

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cum sa nu scap niciodata de urmele de la acnee????? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu sunt urme adanci,sunt doar niste pete rosii.care s-au diminuat cu timpul.acum doar la frig si cald se accentueaza.in fiecare seara imi fac "peeling" cu tarate de grau,apoi masca de argila,apoi ma dau cu crema albaten,pentru pete.doamne,sper sa treaca cat mai curand!! aa..si de acnee am scapat indopandu-ma cu roaccutane pana nu am mai putut... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

fetelor,voi nu aveti probleme sociale?eu da.am devenit interiorizata,cand aveam acnee mi-era rusine sa ies din casa ca se uita toata lumea la mine,ma simt inferioara...n-am mai avut un prieten de ani de zile.cine se uita la o fata cu fata plina de cosuri?? si nimeni nu ma intelege. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
dana1
post Jan 16 2008, 09:57 AM
Post #3

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(cookie @ Jan 15 2008, 06:33 PM) *
de acnee am scapat indopandu-ma cu roaccutane pana nu am mai putut... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Cookie, cat timp ai luat tu roaccutane si dupa cat timp ai scapat de acnee? Pt ca eu am 5 luni jumatate de tratament (iau doza mica, 20 mg pe zi) dar tot nu pot sa scap de nesuferita asta de acnee (adica am zile mai bune...si zile in care ma gandesc daca chiar merita sa continui tratamentul).

+Quote Post
cookie
post Jan 16 2008, 11:37 AM
Post #4

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,965

pt dana:cred ca am luat aproape 1 an 3 pastile pe zi a cate 10 mg.o sa-ti treaca cu siguranta!

+Quote Post

Posts in this topic
alyna07   Acneea - Totul despre acnee   Jan 3 2008, 09:31 PM
dana1   <...   Jan 16 2008, 06:45 PM
doris_85  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:20 AM