IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
alyna07
post Jan 3 2008, 09:31 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Continuam aici topicul Totul despre acnee.

Un an nou, o fatzuca noua speram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sunteti voi?... eu sunt aproximativ ok, doar ca mi-au aparut vreo 4 monstri (nu peste noapte ci cam unul la 2 zile...) nu stiu daca o fi acum perioada aceea in care se agraveaza mai mult starea tenului din cauza Roaccutane-ului sau o lotiune de busuioc pe care am cumparat-o... :-? a folosit vreuna dintre voi Garnier Pure A? daca da, ce parere aveti despre crema? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a aparut un cos si pe frunte desi ma bucuram ca cel putin fruntea mi-e "luna" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca sunteti si voi mai bine. Va pup si va urez un An Nou Fericit!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
doris_85
post Jan 16 2008, 12:52 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 2,966

Fetelor, voi n-ati auzit ca drojdia de bere este f buna pt acnee!? Incercati 50 g pe zi (adica 2 cubulete) timp de o luna sau chiar mai mult. Rau nu o sa va faca. Trebuie sa fie proaspata. Puteti sa va faceti si masca cu ea, o data pe saptamana. Eu mananc de aproape 2 saptamani si tenul meu arata super. Daca nu v-am convins cititi urmatoarele randuri:

Drojdia de bere conţine proteine (majoritatea aminoacizilor esenţiali), toate vitaminele din complexul B, vitamina D, H, E (biotina), enzime, săruri minerale cu conţinut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor (12%), lipide (5-10%), glucide şi anumite oligoelemente indispensabile vieţii (seleniu, crom). Conform ultimelor cercetări, drojdia de bere are īn alcătuire 16 aminoacizi, 14 minerale şi 17 vitamine. Detaliem cāteva dintre acţiunile terapeutice ale vitaminelor din complexul B:
B1-eficientă īn combaterea tulburărilor digestive, a celor cardiace, īn tratarea depresiilor, a nevralgiilor şi a oboselii.
B2-utilă īn combaterea eczemelor, a īmbătrānirii pielii
B3-implicată īn procese ce ţin de echilibrarea sistemului nervos
B5-stimulent natural al glandelor corticosuprarenale, remediu anti-stres, măreste rezistenţa la infecţii
B7-neutralizează colesterolul, fiind deci indicată īn obezitate; previne căderea părului
B8-utilă pentru reglarea metabolismului proteinelor şi grăsimilor
B9-are efect antianemic, ajută la menţinerea echilibrului hormonal
B12-acţionează asupra sistemului nervos, mărind puterea de concentrare,ameliorānd cefaleele; contribuie la menţinerea echilibrului hormonal
B15-ameliorează oxigenarea tisulară, este un remediu minune īmpotriva īmbătrānirii, ajută la dezintoxicarea ficatului
Efectele terapeutice ale acestor ciuperci inferioare pe scara evoluţiei, dar superioare prin vindecările pe care le mijlocesc, sīnt: antianemic, vitaminizant, antitoxic, remineralizant, protector al sistemului nervos, anticolesterolemiant, stimulator al glandelor endocrine etc.
Cura internă este indicată īn cazul anemiei, avitaminozei, rahitismului, demineralizării, tulburărilor de creştere, intoxicaţiilor, tulburărilor sistemului nervos, afecţiunilor hepato-biliare, afecţiunilor cardio-vasculare, bolilor digestive, diabetului zaharat, obezităţii, hiperglicemiei, hipercolesterolemiei etc.
Cura externă este recomandată pentru afecţiuni ale mucoaselor (stomatite, afte bucale, ulceraţii genitale, anale etc.) şi pentru boli de piele (seboree, acnee, alopecie, psoriazis etc.).

Masca pentru tenul gras si acneic
1 albus spuma + sucul unei rosii + 10 g drojdie de bere
2 lingurite de drojdie de bere + 2 linguri de ulei de masline + 2 linguri de miere lichida
1 lingurita de drojdie de bere + 15 picaturi suc de lamiie
2 linguri de zeama de lamiie + 1 lingurita de drojdie de bere + 5 g talc

+Quote Post
happyCat
post Jan 16 2008, 06:45 PM
Post #3

Musafir

[quote name='doris_85' date='Jan 16 2008, 10:52 AM' post='139163']
Fetelor, voi n-ati auzit ca drojdia de bere este f buna pt acnee!? Incercati 50 g pe zi (adica 2 cubulete) timp de o luna sau chiar mai mult. Rau nu o sa va faca. Trebuie sa fie proaspata. Puteti sa va faceti si masca cu ea, o data pe saptamana. Eu mananc de aproape 2 saptamani si tenul meu arata super. Daca nu v-am convins cititi urmatoarele randuri:

Drojdia de care zici tu e drojdia de bere si nicidecum drojdia care se gaseste la magazin care se pune in paine. Din cate stiu eu sunt 2 produse diferite!

+Quote Post

Posts in this topic
alyna07   Acneea - Totul despre acnee   Jan 3 2008, 09:31 PM
dana1   <...   Jan 16 2008, 06:45 PM
doris_85  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:26 AM