![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare rau... io-s blonda de felul meu si cu destul de putin par nedorit , dar tot ma streasza epilatul inghinal si axial (pe gambe la mine se rupe ca e prea subtire firul)... cred ca la tine e mult mai dureros si afurisenia aia de ipl nu e deloc ieftina... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Theutza, eu cand am fost la consultatie pentru IPL (de fapt o convorbire cu cosmeticiana) mi-a povestit ca cel mai greu se scapa de parul care nu e natural, ci aparut din cauze hormonale. De aceea ar trebui sa mai cauti si alti doctori, poate gasesti unul care sa te lamureasca.
Si eu fac epilare inghinala total, si dupa 4 sedinte nu pot spune ca am scapat, decat cam in proportie de 5-10%. Dar restul e mai moale si mai deschis parca. Din cate am inteles, parul are 3 faze, si trebuie omorate toate 3. La mine de abea dupa 4 sedinte a picat tot ce era original, abia acum am randul 2 cum s-ar spune. Nu stiu de unde esti, dar o colega de-a mea a descoperit un doctor in Timisoara care are clinica de infrumusetare si cica tot tratamentul e 150 euro. Nu conteaza cate sedinte trebuie sa faci, atat te costa, si faci sedintele pana scapi. Daca te intereseaza da-mi un mesaj privat, ca sa nu fiu acuzata de reclama. Sau daca e greu de ajuns in Timisoara, poate gasesti acolo unde locuiesti ceva de genul. Acum au aparut multe cabinete de genul, trebuie sa inceapa sa faca reducere... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 06:06 PM |
|