![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Buna,am vazut o operatie de extirpare a unui chist seboreic foarte urat,mare cam cat o pruna...cred ca cel mai e bine e sa optezi pentru bisturiu decat pentru laser...si pe cineva care sa manuiasca bine bisturiul si sa nu lase urme,pentru a impiedica recidiva...bafta multa lxn!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:50 AM |
|