![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,072 ![]() |
Mi-am facut cont doar ptr a putea sa postez faptul ca am ramas cu gura cascata la vederea rezultatului testului. Eu am 23 ani biologic si mi-a iesit inversat..adica 32 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))
Si ca sa raspund si eu la topic ..nu stiu daca diferenta e relevanta ptr toata lumea..eu am avut o relatie de 5 ani cu un tip mai mare cu 7 ani decat mine si tot asa ca voi majoritatea eram o pustoaica , l-am cunoscut la 17 ani ..si cand am inceput sa gandesc singura si sa am propriile dorinte , argumente , ambitii..s-a dus naibii totul..ruptura era inevitabila ..nu-mi pare rau de experienta dar imi pare rau de timpul pierdut..dar contrar la experientele avute de unele dintre cele care ati postat aici , eu am fost dusa in discoteca si la terase angro..dar imi pare rau ca nu am amintiri cu propriile prietene pe care le-am indepartat ptr a fi cu el , prietene care acuma au familii, copii ..eu n-am avut si nu am curajul sa fac un copil nici acum...in schimb sunt implicata la maxim in ceea ce mi-am dorit intotdeauna dar n-am avut loc de altii sa fac..sunt la facultate ..primul an, am 2 joburi part-time..din fetita inocenta si naiva tare , acuma sunt o femeie pe picioarele mele si sigura pe mn si nu m-as intoarce la vechiul stil de viata nici sa ma tai..asta e drumul meu ..asa k dragostea nu e de ajuns..si varsta...asa cum sunt pustoaice de varsta mea care cred ca tot ce zboara se mananca asa si la baieti ..varsta nu este un argument serios...desi la mn si-a spus cuvantul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:35 PM |
|