![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna seara, fetelor!
Iar m-a apucat curiozitatea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) ! De data asta legata de haine si stil - cum va imbracati la serviciu? Aveti "tinuta obligatorie", un anumit cod vestimentar pe care trebuie sa il respectati, sau orice e permis? Eu pana acum am avut noroc, nu a trebuit sa respect nici un astfel de cod, m-am imbracat exact cum am vrut (cu exceptia momentelor speciale). Si sunt foarte multumita de asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) ! La voi cum e? BTW, eu lucrez in PR... |
|
|
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu lucrez in finante si la mine in companie tinuta obligatorie e business casual attire. Avem un cod vestimentar foarte strict. Fara haine de piele, fara topuri cu bretele, fara sleeveless, fara incaltaminte sport, fara fuste scurte, si altele de genul asta. Vinerea e zi de blugi, dar nici cand purtam blugi nu avem voie cu incaltaminte sport sau tricouri. Pana si la petrecerea de craciun a firmei, care s-a tinut la cel mai mare hotel din Toronto, a fost codul vestimentar business casual attire. Am venit toti la costum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Intr-o zi am vazut-o pe o colega din alt departament imbracata... foarte lejer, facand o izbitoare discrepanta cu tinutele celorlalti. Purta niste pantaloni gri de trening, adidasi si un pulovar lalai cu guler mare pe gat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu-mi venea sa cred ca a avut cineva "curajul" sa vina la serviciu imbracata asa, in compania aia. Imi venea sa-i spun: "Waw! Alice, you look so... casual today! What happened? Laundry day?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Problema este ca am vazut-o si in alta zi imbracata la fel, vreo saptamana mai tarziu. Chiar ca nu-mi explic... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu ma imbrac office, sacou si pantaloni, sacou si fusta, cateodata mai casual fusta/pantaloni si bluza, fara sacou. Pantofi -- cu tocuri de cele mai multe ori, medii sau inalte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:15 PM |
|