![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Cred ca am gasit un moment nepotrivit pentru a deschide acest topic,pentru ca este noapte si majoritatea userilor online sunt ori in pijamale,camasi de noapte,izmenute sau nacked. :fluierat:
Eu am am venit de afara si am pe mine acum o pereche de blugi negri tociti,un body negru si sosete rosii cu dungi negre. :morideris: |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey eu nu pot sa dorm in pijamale nici sa ma tai.In schimb am niste trenninguri de iti sta mintea in loc :morideris:
Preferatul meu e unu negru care are scris pe un crac de la pantaloni cu alb "Angel" :D Si mai am acu pe mine o bluza galbena care e atat de mototolita incat mi-ar trebui vreo 5 ore sa numar toate cutele de pe ea ( da ,nu imi place sa calc ) :frustraree: Aaa..si pt ca mi-a amintit blondi de sosete colorate , am o colectie de sosete cu dungi in toate culorile de se uita lumea la mine ca la nebuni cand ma descalt pe undeva :morideris: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:17 AM |
|