IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
alyna07
post Jan 3 2008, 09:31 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Continuam aici topicul Totul despre acnee.

Un an nou, o fatzuca noua speram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sunteti voi?... eu sunt aproximativ ok, doar ca mi-au aparut vreo 4 monstri (nu peste noapte ci cam unul la 2 zile...) nu stiu daca o fi acum perioada aceea in care se agraveaza mai mult starea tenului din cauza Roaccutane-ului sau o lotiune de busuioc pe care am cumparat-o... :-? a folosit vreuna dintre voi Garnier Pure A? daca da, ce parere aveti despre crema? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a aparut un cos si pe frunte desi ma bucuram ca cel putin fruntea mi-e "luna" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca sunteti si voi mai bine. Va pup si va urez un An Nou Fericit!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Jan 20 2008, 01:36 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Afobia, frumos din partea ta ca ai sustinut-o!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si a fost atat de bun pt ea gelul asta Dermatix, i-au trecut complet semnele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu proclam campanie anti-Maybelline produse pentru piele, dar cum a spus si Rozy depinde totusi de fiecare persoana.
Rozy, tu chiar crezi toate marketing-urile astea?! Mai bine pui tu 50% apa intr-un fdt si iti iese cu siguranta ceva superior calitativ! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2008, 01:38 PM

+Quote Post
afobia
post Jan 20 2008, 01:47 PM
Post #3

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Sweet_girl , au ramas niste semne ca un punct , nu se inroseste , nu sunt gauri , sunt astupate , sunt ca niste puncte mici mici si nu se vad decat daca te uiti atent atent iar cand se da cu fond de ten , si din ala lichid , care practic nu acopera cine stie ce , chiar chiar nu zici k are ceva .. iar ea avea gauri adanci (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mergea la cosmetica si dupa tratament statea in casa vreo 10 zile sa i se duca semnele , pentru ca desi apela la cosmeticiana , pielea ei era asa sensibila si ce puroi avea [ca pana la urma puroi era] , ca atunci cand ii scotea un cosh , ramanea ditamai semnul si se vindeca cu greu.

Ea acum s a schimbat f mult , arata f bine si are mai multa incredere in ea , asa ca oarecum inteleg pe cei care se simt .. 'low' din cauza acneei .. e cam naspa sa vina unu la tine , cum veneau la ea si o intrebau "aoleu ce ai pe fatza" sau "se ia?" mi se parea o mare magarie plus ca ce plansete si ce ganduri avea .. nush , ma bucur ca a scapat intr un final de asta.

PS : singurul motiv pentru care as cumpara un produs de la maybelline e adriana lima (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) i wuv her

+Quote Post

Posts in this topic
alyna07   Acneea - Totul despre acnee   Jan 3 2008, 09:31 PM
dana1   <...   Jan 16 2008, 06:45 PM
doris_85  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 06:38 AM