IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Paste, spaghetti, lasagne samd, Retete favorite bune si incercate cu paste fainoase
alessia81
post Jan 31 2006, 09:32 AM
Post #1

Musafir

Sunt innebunita dupa paste, gatite in diverse moduri. Daca aveti retete, traditionale sau originale...please, be my guest...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
jolie
post Jan 21 2008, 10:25 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

LASAGNA

SOSUL ROSU
450g carne tocata de vita am pus eu,
2 cepe
400 g pulpa de rosii
100ml vin alb
100 ml ulei masline
cimbru,sare,piper
SOSUL ALB BECHAMEL
50 gr unt
2 linguri faina
1l lapte
200 ml smantana

Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline.Se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se rumeneste.Se pune apoi pulpa de rosii si se lasa sa fiarba.Dupa prima fierbere se adauga sarea,piperul si vinul alb,dupa care se da din nou in fiert.apoi se adauga cimbrul,se amesteca bine si se da deoparte.
SOSUL ALB BECHAMEL
Se topeste untul si se adauga faina treptat pina se obtine o pasta omogena. Se adauga laptele si se lasa sa fiarba.Dupa ce a fiert ,se ia de pe foc si se adauga smantana. Aveti grija sa nu puneti smantana rece peste laptele cald..trebuie sa aiba proximativ aceeasi temperatura, pt ca smantana sa nu se imbranzeasca.
Dupa ce s-au pregatit cele doua sosuri ,se ia o tava se unge cu sos alb ,se adauga foile de paste-asa uscate cum sunt in pachet, se adauga un strat de sos alb apoi unul de sos rosu. Si tot asa pina se termina ingredientele.Se baga la cuptor timp de 20 minute. se scot se adauga cascaval ras si se mai baga la cuptor 10 minute.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
alessia81   Paste, spaghetti, lasagne samd   Jan 31 2006, 09:32 AM
kalua   Re: Paste   Jan 31 2006, 11:10 AM
sushi  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 11:54 PM