![]() |
![]() |
alessia81 |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Sunt innebunita dupa paste, gatite in diverse moduri. Daca aveti retete, traditionale sau originale...please, be my guest...
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
LASAGNA
SOSUL ROSU 450g carne tocata de vita am pus eu, 2 cepe 400 g pulpa de rosii 100ml vin alb 100 ml ulei masline cimbru,sare,piper SOSUL ALB BECHAMEL 50 gr unt 2 linguri faina 1l lapte 200 ml smantana Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline.Se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se rumeneste.Se pune apoi pulpa de rosii si se lasa sa fiarba.Dupa prima fierbere se adauga sarea,piperul si vinul alb,dupa care se da din nou in fiert.apoi se adauga cimbrul,se amesteca bine si se da deoparte. SOSUL ALB BECHAMEL Se topeste untul si se adauga faina treptat pina se obtine o pasta omogena. Se adauga laptele si se lasa sa fiarba.Dupa ce a fiert ,se ia de pe foc si se adauga smantana. Aveti grija sa nu puneti smantana rece peste laptele cald..trebuie sa aiba proximativ aceeasi temperatura, pt ca smantana sa nu se imbranzeasca. Dupa ce s-au pregatit cele doua sosuri ,se ia o tava se unge cu sos alb ,se adauga foile de paste-asa uscate cum sunt in pachet, se adauga un strat de sos alb apoi unul de sos rosu. Si tot asa pina se termina ingredientele.Se baga la cuptor timp de 20 minute. se scot se adauga cascaval ras si se mai baga la cuptor 10 minute. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:54 PM |
|