![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Ati apelat 112.Care este urgenta dumneavoastra?
- Am nevoie de o salvare! Fiica mea..... "112? Ce s-a intamplat? Mama? De ce chemi salvarea? Eu... Aaa, am baut un pahar... sau sa fi fost doua? Oau, se invarte totul... Probabil am baut mai mult. E numai vina lui! Cum sa ma paraseasca?!? Il iubesc, i-am dat totul... si acum? Acum eu ce ar trebui sa fac?... citeste: Semnal de alarma |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Off, discutam azi cu o colega despre cum s-a "aprins" societatea franceza dupa ce o studenta de la ei a publicat un jurnalul despre cum s-a prostituat ca sa se intretina in facultate. Noi privim cazurile astea cu raceala expresiei "treaba ei". La naiba, privim chiar si faptul ca o adolescenta de 13 ani din Vaslui e tarfa satului cu indiferenta. Parerea mea e ca nu e normal sa se intample asa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:23 AM |
|