![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Ati apelat 112.Care este urgenta dumneavoastra?
- Am nevoie de o salvare! Fiica mea..... "112? Ce s-a intamplat? Mama? De ce chemi salvarea? Eu... Aaa, am baut un pahar... sau sa fi fost doua? Oau, se invarte totul... Probabil am baut mai mult. E numai vina lui! Cum sa ma paraseasca?!? Il iubesc, i-am dat totul... si acum? Acum eu ce ar trebui sa fac?... citeste: Semnal de alarma |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Iti dai seama cat de lipsit de speranta si singur pe lume se simte un om care ajunge sa faca pasul asta? Nu le caut justificari, Doamne fereste, insa cred ca trebuie sa fie intr-adevar la capatul puterilor in groapa cea mai adanca, fara nici o luminita la capatul tunelului. Nu ar trebui criticati cu inversunare. Sunt sigura ca au auzit destule critici si prea rar o vorba buna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:23 AM |
|