![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Ati apelat 112.Care este urgenta dumneavoastra?
- Am nevoie de o salvare! Fiica mea..... "112? Ce s-a intamplat? Mama? De ce chemi salvarea? Eu... Aaa, am baut un pahar... sau sa fi fost doua? Oau, se invarte totul... Probabil am baut mai mult. E numai vina lui! Cum sa ma paraseasca?!? Il iubesc, i-am dat totul... si acum? Acum eu ce ar trebui sa fac?... citeste: Semnal de alarma |
|
|
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
intr-adevar,fiecare are problemele lui.si fiecaruia i se pare ca problemele lui sunt cele mai mari si cele mai fara de iesire.dar unii au taria de caracter sa le infrunte,altii aleg sa se ascunda de ele sau sa recurga la gesturi extreme!
ai destule probleme pe cap,la ce-ti mai trebuie sa auzi si de ale altora?sunt niste lasi,de ce ti-ar pasa?dar daca cineva apropiat ar fi in situatia asta?i-ai intoarce spatele? ti-ai lasa prietena/iubitul/sora cu borcanul de pastile in mana si i-ai zice "mmmm...fa bors! e viata ta?" eu nu as face asa nici macar cu un strain (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:19 AM |
|