IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Singuratate in doi, Pescarush
Diana.
post Jan 23 2008, 10:39 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

“DA”-ul rasunator rostit de cei doi s-a auzit in biserica. DA – impreuna la bine si la rau.
Oare exista fericire mai mare ca aceasta? – se intreaba amandoi.
Suntem suflete pereche, doua jumatati ale aceluiasi intreg. Cu siguranta, noi nu vom fi unul dintre acele cupluri blazate, despre care am auzit sau pe care le-am cunoscut chiar personal. Nu, noi nu vom lasa dragostea noastra sa moara, asa cum au facut-o ceilalti! Noua nu ni se poate intampla! Iubirea noastra este speciala, ceilalti nu au impartasit aceleasi sentimente ca si noi.
Anii au trecut, avem copii, au crescut… unde a zburat timpul? Imi amintesc ziua in care... Citeste Singuratate in doi
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Jan 24 2008, 08:23 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ai scris frumos..m-ai emotionat, mai ales spre final, coroborat cu poezioara. Din pacate, se intampla foarte des ce ai scris tu si nu iau atitudine, pur si simplu se complac in asta din inertie, trist dar ajung sa aiba in timp alte prioritati..
Si imaginea este foarte sugestiva, cuplul care poate "muri" oricand, sau cel putin asta am inteles eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iti doresc multa fericire pe plan personal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 24 2008, 08:25 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Singuratate in doi   Jan 23 2008, 10:39 AM
aaa2002   trist dar adevarat...mi-a placut cum ai scris...   Jan 23 2008, 06:53 PM
sweet_girl   Ai scris frumos..m-ai emotionat, mai ales spre fin...   Jan 24 2008, 08:23 AM
pescarush   multumesc fetelor. :thanks: exact la lucrul asta...   Jan 24 2008, 02:15 PM
Maàt   ... daca va spun ca atunci cind am ales poza nu m-...   Jan 24 2008, 07:09 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 04:08 PM