![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
“DA”-ul rasunator rostit de cei doi s-a auzit in biserica. DA – impreuna la bine si la rau.
Oare exista fericire mai mare ca aceasta? – se intreaba amandoi. Suntem suflete pereche, doua jumatati ale aceluiasi intreg. Cu siguranta, noi nu vom fi unul dintre acele cupluri blazate, despre care am auzit sau pe care le-am cunoscut chiar personal. Nu, noi nu vom lasa dragostea noastra sa moara, asa cum au facut-o ceilalti! Noua nu ni se poate intampla! Iubirea noastra este speciala, ceilalti nu au impartasit aceleasi sentimente ca si noi. Anii au trecut, avem copii, au crescut… unde a zburat timpul? Imi amintesc ziua in care... Citeste Singuratate in doi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ai scris frumos..m-ai emotionat, mai ales spre final, coroborat cu poezioara. Din pacate, se intampla foarte des ce ai scris tu si nu iau atitudine, pur si simplu se complac in asta din inertie, trist dar ajung sa aiba in timp alte prioritati..
Si imaginea este foarte sugestiva, cuplul care poate "muri" oricand, sau cel putin asta am inteles eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti doresc multa fericire pe plan personal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 24 2008, 08:25 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:08 PM |
|