![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Dupa cum v-ati dat seama topicul este despre vanatul proaspat pe care il pui, usor rumenit, pe farfurie la cina ;D
Acum spuneti tot :evil: , va urmariti prada sau asteptati cuminte pradatorul? Cine face primul pas? , depinde si de cealalta persoana sau nu? :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Se spune ca vanatoarea este mai buna decat vanatul - adica, se considera ca ar conta mai mult jocul, fugareala ;) decat rezultatul final. Din pricina asta, un vanator patologic fugareste orice specie, indiferent ca intentioneaza sa o "consume" sau nu. Detesc vanatoarea de acest fel, adica de amorul artei, o prefer pe aia cu scop precis. Dragi vanatori, daca "viciati" fauna naturala nu veti mai avea ce vana, in curand ;).
Sunt cel mai bun vanator atunci cand joc rolul vanatului - cel ce ma fugareste nici nu banuieste ca sageata arcului sau i se va infinge exact in...spate ;D. Imi place sa las impresia ca sunt prada usoara, fragila si fara aparare - ca sa pot sari la jugulara mai cu spor. Fireste, vanez doar barbati - si am o placere feroce sa-i jumulesc tocmai pe aia care cred ca este suficient sa poceasca de cateva ori din degete ca sa cad strafulgerata :morideris:. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 08:47 AM |
|