![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Ati apelat 112.Care este urgenta dumneavoastra?
- Am nevoie de o salvare! Fiica mea..... "112? Ce s-a intamplat? Mama? De ce chemi salvarea? Eu... Aaa, am baut un pahar... sau sa fi fost doua? Oau, se invarte totul... Probabil am baut mai mult. E numai vina lui! Cum sa ma paraseasca?!? Il iubesc, i-am dat totul... si acum? Acum eu ce ar trebui sa fac?... citeste: Semnal de alarma |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hallo
se pare ca fiecare a inteles ce a vrut eu nu criticam pe rozy sau articolul ei. si nu, nu sunt chiar atat de nepasatoare si nici cum zici tu, diana. eram pe dos din cauza unor chestii in ziua aia, recunosc, si pe langa asta am mai vazut si la tv stirea despre femeia/fata aia care a sarit de la etaj cu bebelusul. si din cauza asta m-am intrebat: "-cu ce a gresit bebelusul ala?" probabil am raspuns gandindu-ma la asta, insa nu am adaugat. eh diana.. tu ma stii.. si da, ma apuca dracii cateodata.. din pacate am trecut printr=o chestie asemanatoare - Doamne fere, nu mi-a trecut prin cap sa ma arunc, desi .. poate am avut ocazia s ama gandesc la asta. anw, my point is ... am avut pe cineva care a vrut sa faca pasul asta. si nu am mai dormit cateva nopti bune.. si am avut o stare tare aiurea. dupa muuulte si lungi discutii, omul s-a linistit.. si acum e la casa lui etc etc. dar ce a fost in sufletelul meu... nu stiu daca am cuvinte sa descriu. ura, frica, speranta, amestecate cu ..? cu ce? un amalgam. niciodata nu as ezita sa intind o mana unei persoane care logic, are o problema. numai ca sunt de parere ca toti suntem responsabili de ceea ce facem.. si intr-o oarecare masura, si societatea ne (ii) impinge la gesturi extreme. sunt multe de zis pe tema aceasta.. dar e de ajuns, ma pot opri aici. inca o data, rozy, foarte bine ca ai prins curaj si ca ai scris. stau cu senzatia ca trebuia sa mai scriu ceva, dar nu mai stiu ce. :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:30 AM |
|