![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cum se apropie luna martie, apar pe toti stalpii (si nu numai) invitatii care mai de care mai atragatoare la spectacole de streaptease masculin.
Ati mers vreodata la un astfel de spectacol? V-a placut sau nu? ;) Recunosc, merg de cateva ori pe an sa vizionez asa ceva, ba imi mai si car amicele dupa mine. Cu toate astea, pe mamele noastre nu le-am putut convinge niciodata sa ni se alature...Ele fac parte dintr-o alta generatie, au primit o educatie mai putin permisiva. Iarasi vine martie...:P |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Perobabil offtopic, insa trebuie sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : nu prea-mi place de Gabriel Andronache asta. In ceea se priveste corpul, nu discut, e facut, lucrat, un pachet de muschi, ce mai. Insa mi se pare exagerat de infumurat si fitos, are senzatia ca le stie el pe toate. Spun asta pentru ca am facut fitness la sala unde era antrenor, din fericire, nu era al meu. Cand se apuca sa ridice greutati, fie ca's de 5kg sau 50, se scremea de ziceai ca-i ies ochii din cap, cu suieraturi si incordari extreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si in plus, aduna o gasca de gura casca langa el si le tine predici mai ceva ca un prooroc, sub o ora nu scapau aia, in mijlocul salii, asa... Si a mai fost si rautacios, uitandu-se la mine si inca o prietena in timp ce le tinea alora predica, zice ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 04:19 AM |
|