![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
“Ce Dumnezeu ai in geanta asta, ca are o tona?”ma intreaba intr-o dimineata sotul meu.
Sincer ? Nici eu nu stiu chiar tot ce am in geanta, dar sunt sigura ca am numai lucruri absolut necesare. “Pun pariu ca nici tu nu sti ce ai in ea!” Hait! Imi ghiceste gandurile... citeste: Lucruri necesare |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu era repros la adresa ta , Teo, ca stim toti cum e cu graba . Era mai mult, asa cum a zis si sweet, spre a se modifica fiindca nu "da bine" sa apara asa pe site. Zic si eu.
Si apropo de genti....cea cu care ma car zilnic , pare micuta dar stau uneori si ma minunez cate incap in ea . Intr-o zi aveam inclusiv crema de maini, portofelul, cd-playerul din masina, antiradarul, o agenda, telefonul, servetele uscate ....si pe cuvant ca arata a poseta, nu e nici macar geanta in adevaratul send al cuvantului. E posetica-minune . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:25 PM |
|