![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Fetelor sapt viitoare e posibil sa ma duc la doctor sa-mi fac niste analize cu sormea.Printrea astea vreau sa-mi fac si o tomografie si o electrocardiograma.Va intreb daca stiti cumva cam cat costa asa ceva,intrucat nu ma duc cu trimitere si trebuie sa platesc.Va intreb sa nu ma duc acolo ca floarea cu mai putini bani(nu-mi place sa umblu cu bani multi la mine de obicei).
Asa ca daca stiti ceva din experienta voastra va rog sa ma anuntati,eventual sa-mi recomandati o clinica buna. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ma..faza e ca de vreo 2 luni am o stare foarte naspa,ma doare in fiecare zi capu' si am stare de ameteala combinata cu senzatie de voma..simt o presiune in spatele capului si daca ma apas ma doare,sau simt ca imi pulseaza cateodata cate un nerv...
Poate sunt io mai speriata de fel,dar m-am gandit ca ar fi bine sa-mi fac o tomografie sa vad care-i p[roblema..ca pot fi o groaza de cauze si ma trec fiorii decat cand ma gandesc.. Am avut si cateva cazuri de atacuri cerebrale printre cunostinte..cam multe in ultima luna si asta mi-a dat de gandit.Oare stresul si stilul asta de viata de cacao chiar o sa ne omoare la 30 de ani?? Vreau sa-mi fac analize din astea mai complexe ca analize de sange mi-am facut acu cateva luni si erau toate ok..singura problema acum ar fi timpul(care lipseste cu desavrsire si mi-e imposibil sa-mi iau liber in curand) si..momentan banii pentru ca din cate vad sunt destul de scumpe(am luat salariul inainte de Craciun si mai iau pe la mijlocul lui februarie ca e sefa plecata si ea se ocupa cu remunerarea) in fine mai vad ce fac.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:48 AM |
|