![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-October 07 Member No.: 2,509 ![]() |
am fost diagnosticata cu pancreatita acuta edematoasa.pierd in greutate zi de zi.ma simt fara vlaga.ma sting.stiti vreun tratament sau tot ce sa mananc fara sa-mi faca rau?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 25-January 08 Member No.: 3,126 ![]() |
buna ziua! am,va rog,o intrebare legata de pancreatita. matusa mea a fost internata in spital ,in stare critica ,cu diagnosticul pancreatita acuta,cred. a stat aproximativ o saptamana in spital la terapie intensiva timp in care i-au fost indroduse furtunuri pe nas pentru a i se scoate acel lichid(va rog sa imi scuzati limbajul de lemn dar nici nu cunosc termenii si nici nu imi face placere sa discut despre acest subiect). dupa aproximativ o saptamana de tomografii si tratament intensiv i s-au scos acele furtunuri. medicul care s-a ocupat de dumneaei i-a spus unei rude ca abia dupa ce va incepe sa manace se v-a putea vedea daca tratamentul reuseste sau nu. la trei zile dupa ce i s-a dat voie sa manace ,i s-a facut o ultima tomografie dupa care a fost extenata pe motiv ca tratamentul da roade si ca trebuie sa mearga acasa ,sa tina regim strict si sa vina periodic la controale. acelasi medic care s-a acopat de matusa mea i-a spus unei rude ca de fapt situatia este foarte grava din cauza unei hemoragii si ca nu mai avea rost sa o mai tina in spital. probabil ca hemoragia de care vorbea este o sangerare gastrointestinala.stiind tendinta rudelor mele de a exagera,apelez la voi si va intreb : este normal ca dupa ce a fost tinuta o saptamana la terapie intensiva (de aici deduc ca starea ei a fost f. grava) sa o externeze? cam care este perioada de spitalizare in aceste cazuri? in cazul sangerarilor gastrointestinale se mai poate face ceva?
va multumesc !!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:23 PM |
|