![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-October 07 Member No.: 2,509 ![]() |
am fost diagnosticata cu pancreatita acuta edematoasa.pierd in greutate zi de zi.ma simt fara vlaga.ma sting.stiti vreun tratament sau tot ce sa mananc fara sa-mi faca rau?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Greu de spus; cel mai bine ar fi sa mearga si la alt medic si sa ceara o a doua opinie; situatiile difera de la caz la caz; (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare rau de matusa ta, multa sanatate din partea noastra!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 25-January 08 Member No.: 3,126 ![]() |
Greu de spus; cel mai bine ar fi sa mearga si la alt medic si sa ceara o a doua opinie; situatiile difera de la caz la caz; (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare rau de matusa ta, multa sanatate din partea noastra! pai nu se pune problema daca exista sau nu incredere in acel medic..... Problema este ca ea nu trebuie sa afle.....Poate cineva a avut parte de un caz din asta si isi poate da cu parerea. oricum...multumesc pentru urarile de bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:21 AM |
|