![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Ati apelat 112.Care este urgenta dumneavoastra?
- Am nevoie de o salvare! Fiica mea..... "112? Ce s-a intamplat? Mama? De ce chemi salvarea? Eu... Aaa, am baut un pahar... sau sa fi fost doua? Oau, se invarte totul... Probabil am baut mai mult. E numai vina lui! Cum sa ma paraseasca?!? Il iubesc, i-am dat totul... si acum? Acum eu ce ar trebui sa fac?... citeste: Semnal de alarma |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
M-ai facut curioasa si am citit ACUM textul scris de Szimczi in blogul ei .Nici nu stiam ca sun bloguri aici.Eu numai pe forum am stat.Blogurile nu l-am vizitat niciodata.Nu ma scuz(ca ma acuz)dar nu am stiut ca a mai scris cineva despre asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Brusc imi trece chefu'de scris.Ma paraseste entuziasmul.Se pare ca nu voi mai participa la concurs.Bafta celorlalte concurente!Eu ma voi rezuma la dicutiile obisnuite de pe forum. Pacat!Mai aveam cateva idei bunicele.Acum insa nu mai sunt asa sigura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:26 AM |
|