![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Inspirata de topicul pe care l-am "denaturat" ma gandesc sa scriem aici sugestii sau intrebari pe marginea unor combinatii noi ale unor hainute sau accesorii.
De ex., am un colier foarte lung, nu stiu la ce merge. Si mai am ochit o esarfa alba sa o port asa, dar pe net sunt doar in cazuri extreme purtate. Nu merge doar de "chic"? Si la ce se poarta? Va astept cu sugestii si intrebari. O idee noua nu strica niciodata. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce e mult strica. Ar putea fi vorba si de dungi. Daca are dungi sacoul, eu as merge pe fusta/pantalon uni.
Sacou cu dungi la blugi? nu stiu ce sa zic, depinde de dungi. Insa pentru blugi eu as merge pe sacou intr-o singura culoare. Mie mi se pare mai chic asa. Apropos de dungi si de trenduri: am vazut ieri o tipa la vreo 35 de ani imbracata cam asa: palarie, maniusi, poseta, cizme= ROSII costum: sacou+fusta in dungi alb/negru -------------- pacra era tata floarea aterizata de la Patirlagele din Aruncata din Deal in buricu` tirgului... si se credea cucoana... |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sacoul are dungi subtiri albe si eu ma gandeam ca merge mai bine pantal fara dungi parca e prea mult dar eu vedeam pe aici lumea imbracata toata in dungi si ma gandeam ca sa trebuie sa fie costum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si eu vad destule "cucoane" chiar azi era una care avea cizme blana si poseta toate cu rosu rosu daca e in cant prea mare da in kitch |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:10 PM |
|