![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca atacurile astea de panica in somn sunt cele mai nasoale si mai greu de stapanit. Eu nu prea am din astea, la mine atacurile de panica sunt strans legate de anumite situatii, stari, anumite patternuri care s-au format la mine in bibilica. Si atunci la mine a fost mai degraba o lupta de demontare a acestor patternuri si invatare a altora noi.
Nu cred ca exista o solutie universal valabila si cred ca fiecare trebuie sa gaseasca ce functioneaza pentru el, de aceea ma feresc sa dau sfaturi. La mine, cand observ ca sunt pe cale sa ma precipit aiurea pur si simplu fac un pas mare inapoi si am o conversatie cu mine de genul "Incearca sa ramai obiectiva. Nu se intampla nimic grav. Stii ca totul e in capul tau si ce se intampla in el sta in puterea ta sa controlezi. Ai mai trecut deja prin asta, stii ca nu e nici o filozofie, dupa ce trece o sa ti se para amuzant si o sa zici iar "Angeldust, you crazy woman, get a grip for fucksake!" ...there you go..see? umorul nu te paraseste nici macar in situatii din astea" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Of corz..toate astea mi le spun in gand, sa nu va imaginati ca umblu pe strada si vorbesc de una singura, nu sunt chiar atat de nebuna...inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la o anumita varsta...cam pana prin liceu asa..imi era super frica de intuneric, datorita unor chestii din copilarie, ma rog. Pana la un moment dat cand am citit eu pe undeva o chestie de genul "There is nothing in the dark that is not there when there is light". Si am avut eu atunci un moment de revelatie ca sa zic asa si am dat dintr-o extrema in alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Umblam noaptea singura pe strazi dubioase, nu aveam nici o grija ...pentru ca ma gandeam tot timpul logic "Daca ar fi lumina, as umbla pe aici fara greturi...si nu e nimic in intuneric ce nu e aici si cand e lumina." See? You gotta talk away your fears (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:12 AM |
|