![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, sarmale si cozonac
saptamana viitoare dupa Rev fac o supa si felul doi va fi ceva usor inca nu m-am hotarat |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
:offtopic:
merci Kalua esti o draguta.... :-*, numai bine si voua. cred ca o mancare trebuie sa-ti incante mai intai ochiul s-apoi papilele gustative, stai sa ma vezi week-end-ul urmator ca fac petrecere :-X .... am sa fac aperitive: salata de vinete, de icre, branza proasptata + smantana si marar, rulada sau chec cu ciuperci, copanele pane ca-s bune si reci ..... si mai vad daca ai idei sunt mai mult decat binevenite :floricele: ciorba de burta si desert , intotdeauna am facut si friptura da' nu stiu sa fac masuri mici s-apoi ramane prea mult, asa ca sar peste friptura |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:29 AM |
|