![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e posibil sa faci atacuri de panica in orice moment al vietii tale. chiar daca totul pare roz in jur...
statistic, se pare ca apar in conditii de stres, dar asta nu-i o regula. parerea mea neoficiala e ca apar cand iti supui organismul la un stres extrem, ceva ce e in contradictie extrema cu tot ceea ce stie el ca e "bine" - indiferent daca binele asta e de natura sociala - chestii pe care le stiai si care ti-au fost adanc intiparinte in minte de copil - sau de natura genetica/instinctuala. atunci, organismul cauta "supape"de siguranta, unul din ele sunt atacurile de panica. dar supapele astea se pot manifesta oricum - insomnii, cosmaruri, alcoolism...adica orice modalitate de evadare. e strict parerea mea, nesustinuta de nici o teorie. cauzele concrete ale atacurilor de panica nu sunt cunoscute. atunci cand sunt cunoscute cauzele, se pot trata si efectele |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:59 PM |
|