![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu mi-am luat o tava pt savarine gigant si 7 forme care taie rotund sau inflorat
poze ma iertati va rog dar saptamana viitoare uite ca-i saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) forme de decupat diverse: blaturi, coca etc (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2637.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Mai nou am si eu aparat de gatit la aburi de la Tefal Vitamin Plus si sunt super incantata pentru ca mi se pare simplu de folosit si doar pun legumele intr-o parte, niste copanele de pui in alta si in jumatatede ora e gata masa fara sa imi bat capul prea mult , plus satisfactia de a manca mai sanatos. E adevarat ca nu-i de folosit chiar zilnic ( altfel e mancarea facuta la foc ) dar ca alternativa , mi-a facut viata mai usoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Initial mi s-a parut ca iese cam fada mancarea dar mai adaug tot felul de "mirodenii" si e ok. Daca aveti "retete" si pentru genul asta de gatit, le primesc cu placere.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:48 PM |
|