![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, multa sanatate! Chiar astazi ma intrebam daca te-ai lasat sau nu de Monti. M-am lasat de mult. Nu prea sunt perseverenta, din pacate O perioada v-am urmarit performantele, apoi nici asta n-am facut-o. Din pacate m-au apucat nabadaioasele atacuri de panica si mi s-a parut tare greu sa lupt pe doua fronturi,si acela al kilogramelor, si cel al atacurilor de panica. Mi s-a parut mai urgent sa-mi vindec sufletul. E tare greu sa doara sufletul! Am slabit totusi, stand aici la Predeal cel putin 4-5 kg. In orice caz,va sfatuiesc cu toata caldura , nu incepeti cu Xanaxul! Creeaza cea mai groaznica dependenta. Te transforma intr-o leguma. Nu sti cand gandesti sau nu cu propriul cap. Spunea cineva odata, ca atacul de panica, se aseamana cu un val puternic. Se izbeste de tine, te clatini puternic, ,s-ar putea sa si cazi, dar dupa ce te izbeste, se retrage incet, si apoi dispare si parca n-ai fi fost nicio data lovit de un val. Acum de noi depinde, sa invatam cum sa facem fata puternicelor valuri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:03 PM |
|