![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
si eu sufar de atacuri de panica de aproape 2 ani, stiu si ziua in care s-au declansat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . am avut o problema la servici a carei rezolvare nu prea tinea de mine, am fost amanati cu o chestie pentru o luna... de atunci au inceput palpitatiile, uneori chiar din juma in juma de ora. m-au tinut aproape un an. in afara de palpitatii se mai manifestau prin ameteli, nu ma mai puteam concentra si dificultati de respiratie. adormeam f greu iar cand intram in starea de veghe ma trezeam brusc si inima imi batea foarte tare. si asta se repeta de cateva ori pana reuseam sa adorm de tot. cateva luni bune au disparut dar de ceva vreme imi dau iar tarcoale. nu sunt la fel de intense dar sunt! ma gandeam ca nu am mai luat vitamine si minerale in ultima vreme......credeti ca ajuta si ele in tratarea acestor atacuri?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine ma inteapa inima la stres
vitaminele ar ajuta in sensul ca stresul le elimina din corp si trebuie suplimentat dar din ce am citit nu 100 % aspacardinul e bun pt stres contine Mg |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:34 PM |
|