![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
aspacardinul nu este pentru inima? atacurile de panica sunt legate de afectiuni ale inimii? mg am luat dar in combinatie cu calciu si zinc... totusi cred ca ma simteam mai bine cand luam suplimente.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu il iau cateodata cand ma enervez si atunci automat ma inteapa si inima, dar nu ma inteapa ca am probleme cu inima ci de la nervi stres
atacurile de panica nu au leg cu inima cel putin asa stiu eu Mg e bun pt ca nu da stari asa de nervozitate, el calmeaza mai mult, la fel si Ca |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:02 PM |
|