![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
issa primul as l ai facut ca ai cerut ajutor, nu mai e mult si te faci bine e greu cand sufletul doare dar exista si pt el vindecare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti doresc multa liniste in suflet Multumesc mult. Pot spune ca ma simt din ce in ce mai bine. Cand incepem sa gandim pozitiv, facem primii pasi spre vindecare. Acum citesc si psihologie motivationala. Si asta m-a ajutat foarte mult. atacurile de panica sunt legate de afectiuni ale inimii? Atacul de panica nu are nicio legatura cu inima. Am citit ca in momentul in care incepem sa avem tulburari afective, la nivelul creierului se petrece un dezechilibru chimic. Pentru linistea ta ar fi bine sa faci un consult de specialitate. Si eu am fost peste tot, pana cand medicii m-au indrumat la psihiatru. Asta a fost in urma cu 5 ani. Acum pot spune ca stiu foarte multe despre afectiunea mea, si ma ocup foarte mult de mine. Vom fi bine. De noi depinde asta. Psihoterapeutul a spus azi unei doamne care zicea :'' ma supara x, sau y'' - ei nu va supara! Dumneavoastra va suparati! Asa ca am raportat asta la mine. Nimeni si nimic, nu poate sa ne faca ceva numai daca noi ii permitem. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 08:22 PM |
|