![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa mult curaj si forta iti doresc si sunt sigura ca o sa reusesti pentru ca sta in puterea ta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Odata ce iti constientizezi aceasta putere si o sa inveti sa o folosesti o sa fii surprinsa cate lucruri ce iti pareau pana acum imposibile vei putea face si cate greutati care iti par acum de netrecut o sa depasesti cu zambetul pe buze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parca mi-ar vorbi psihoterapeutul! Asta astept. Sa pot sa o iau de la capat. Sa pot face din nou pasi. Parca as fi stat cinci ani intr-un scaun cu rotile, si acum ,incet-incet m-am ridicat, fac primul pas, si am emotii mari, pentruca stiu ca urmeaza altii. Parca as redescoperi lumea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:57 PM |
|