![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, mi-a placut candidatul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ma mut aici, ca sa nu acaparez topicul "Ce mancam azi-Montignac" cu cariera. asa cum spunea si happycat, sinceritatea nu e intotdeauna apreciata (eu as completa si as spune ca se intampla in orice societate, chiar si in Romania ai de pierdut, daca esti sincer). zic eu ca am ceva experienta in ale interviului, de cand am venit aici. eu n-as spune ca trebuie sa mintim, mai degraba, sa ne gandim ca trebuie sa ne "vindem" si sa facem putin marketing. la nici o reclama nu veti vedea sa spuna ca e frumoasa masina, de ex, dar s-ar putea sa va lase in drum. fiecare scoate in evidenta partea cea mai buna si mai atractiva a produsului. asta trebuie sa facem si noi la un interviu, sa nu ne etalam slabiciunile. de ex, nu spui "n-am auzit in viata mea despre asta", spui "am citit despre..." (bineinteles, inainte de interviu te folosesti de domnul Google, macar sa ai o idee). sau, nu spui "nu prea stiu cutare...", ci "am cunostinte de baza despre..." acum, sa fiu sincera, ca si angajator, daca nu stii sa iti scoti in evidenta punctele tari, vor vedea o persoana fara incredere in sine, poate chiar nehotarata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:35 PM |
|