![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Altheea, du-te si fa-ti analizele sa nu ai intr-adevar o carenta de calciu si magneziu, nu te apuca sa le iei asa de capul tau
Simti ca iti bate inima repede (ca atunci cand ai alergat mult) sau TARE (iti auzi bataile inimii in urechi si ai impresia ca o sa-ti sparga pieptul, ca atunci cand iti e frica) ? De obicei asta face diferenta intre palpitatiile obisnuite si atacurile de panica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Altheea, du-te si fa-ti analizele sa nu ai intr-adevar o carenta de calciu si magneziu, nu te apuca sa le iei asa de capul tau Simti ca iti bate inima repede (ca atunci cand ai alergat mult) sau TARE (iti auzi bataile inimii in urechi si ai impresia ca o sa-ti sparga pieptul, ca atunci cand iti e frica) ? De obicei asta face diferenta intre palpitatiile obisnuite si atacurile de panica. palpitatiile sunt normale, ca o fluturare a inimii. problema mea e ca nu se intamplau in mod normal, adica o data la ceva vreme, ci foarte des, in unele zile chiar la jumatate de ora si asta pe parcurs de apoape un an. bataile tari de inima se intamplau doar noaptea cand eram instarea de veghe. stiu diferenta dintre ele. calciu si magneziu nu iau mai mult decat dozele normale cuprinse in tabletele de multiminerale. dar o sa fac si analize. Issa, nimeni si nimic nu merita pe lumea asta sa-ti fure zambetul si soarele. doar pe tine te ai si trebuie sa fii principalul tau sprijin. Stiu ca suna bine in teorie dar daca noi insine nu ne ajutam ce pretentii am mai putea avea de la altii? fii tare, redescopera viata! Albi, plangi , plangi tare cand te enervezi, e cel mai bun remediu! eu nu prea pot sa plang oricat mi-as dori. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:26 AM |
|