![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
azur_deissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut astazi prima sedinta de epilare cu IPL,in zona inghinala(total).
A fost...groaznic din punct de vedere al durerii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bine,acum fiecare are pragul sau de toleranta la durere.Am simtit mii de ace+o arsura. In fine,important e ca am scapat pana peste 6 sapt. Am optat pt clinca Coquette si am platit 50E. M-am mai interesat la o alta,Cutera parca,dar ma costa o sedinta cat 5 aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca va intereseaza va tin la curent. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 29-January 08 Member No.: 3,163 ![]() |
Eu am facut astazi prima sedinta de epilare cu IPL,in zona inghinala(total). A fost...groaznic din punct de vedere al durerii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ........ Daca va intereseaza va tin la curent. azur, ai facut si o a doua sedinta? ai simtit aceeasi durere? dupa prima sedinta ai vazut ceva rezultate? as mai vrea sa stiu si cum a decurs epilarea in zonele cele mai sensibile, pe labii, de ex. mai povesteste-ne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:53 PM |
|