![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Fetelor, acum am vazut cit de mult ati scris pe aici.Tot ce am citit imi este de foarte mare ajutor.
Forte, exact cum ai spus tu am patit si eu, noaptea in somn.Am mai avut o tentativa si ieri noapte si asa am facut, am aprins lumina, am baut apa, am respirat adinc si...am reusit sa-l trimit inapoi de unde a venit. Xanax nu am luat niciodata cu toate ca mi-a recomandat un medic, dar psiholoaga la care am facut terapie mi-a spus sa nu iau, ca ma descurc si fara, si din ce am citit acum aici constat ca am facut bine. Issa, m-a ajutat mult ce ai scris, e foarte bine ca te-ai internat si ca faci tratamentul de acolo, care mi se pare foarte normal, cu exercitii fizice si terapie.O sa scapi sigur, e bine ca ai vointa si optimism. Acum am vazut si eu incurajata de fete, ca atacul de panica se poate tine sub control.De fapt era "teama de teama" cum spuneai tu mai sus.Ma culc seara cu teama ca iar o sa ma scol din somn si o sa ma apuce raul si chiar asa se intimpla! Multumesc Angel, Fortelady, Issa si fetelor care ne-au incurajat aici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:30 PM |
|