![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Nu pot sa trimit mesaje se pare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eventual trimite-mi tu adresa de email si iti scriu acolo.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Nu pot sa trimit mesaje se pare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eventual trimite-mi tu adresa de email si iti scriu acolo. Da, se pare ca nici nu poti primi mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca noi doua am mai povestit, pe forumul de pe animale.ro (sper ca-i voie sa spun asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), daca ai acelasi id ca si acolo, si, daca e asa, inseamna ca suntem si colege de servici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti scriu un pm cu adresa mea de mail. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 01:42 AM |
|