![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Hai sa va spun aici, asa o sa poata vedea toata lumea interesata. Sper sa nu fie considerata reclama ca nu e.
Eu merg la SwissStyle, fac epilare inghinala totala. Am facut deja 5 sedinte, mi se pare ciudat ca nu pica tot parul la o sedinta, chiar daca ar creste inapoi dupa aceea. Imi raman petice cu par, poate cele care au facut imi pot spune daca e normal. Pe mine ma costa 280 lei sedinta, si din cate am inteles mustata de ex e 50 euro/sedinta. Si acum sa va spun de colega mea. A descoperit clinica MEDVARIX, la doctorul Ciprian Duta, am inteles ca e estetician. Acolo tratamentul pentru inghinal e 150 euro, oricate sedinte, sau cel putin asa s-au laudat. Acelasi pret e si pentru axila. Am pus-o sa intrebe pentru picioare cat e ca pe mine asta m-ar interesa. Inca nu a fost la epilat, a fost doar la consultatie si trebuie sa merga la sedinte, o sa va tin la curent cum sunt serviciile. Da, se pare ca nici nu poti primi mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca noi doua am mai povestit, pe forumul de pe animale.ro (sper ca-i voie sa spun asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), daca ai acelasi id ca si acolo, si, daca e asa, inseamna ca suntem si colege de servici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti scriu un pm cu adresa mea de mail. Da, cred ca suntem colege (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Daca vrei sa vb numarul meu e 5326 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .E mai simplu asa, ca sa nu dau adresa de email pe net... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:56 PM |
|