![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici va rog sa scrieti pe magazine ce produse conforme ati cumparat sau vazut.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 28-January 08 Member No.: 3,147 ![]() |
Pai tocmai asta-i buba nu am gasit sirop conform MM. Alea de la plafar au zahar la fel si cele din supermarket.
Ma gandeam daca se poate face in casa o bautura gen socata unde in loc de zahar sa pun fructoza. Am reusit sa-mi conving partenerul de viata sa adopte stilul MM. Si de o saptamana este pe MM. Inaine era mare consumator de sucuri, aproape bea numai sucuri si seara 2-3 cani de ceai rooibos. Pentru a nu renunta la MM trebuie sa gasesc un sirop/suc conform. Am incercat cu ceai verde dar nu a mers, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cica nu se poate bea... Am gasit eu un sirop fara zahar dar la ingrediente zici ca s-au combinat toate elementele din tabelul lui Mendeleev pentru acest suc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ma apuca groaza cand vad ca bea in draci din ala. Vreau ceva sanatos si conform MM. Cu timpul o sa incerc sa-l conving sa consume mai multa apa plata si cate un pahar de suc ca premiu. Voi in afara de apa plata cei 2 l si ceai ce mai beti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:21 AM |
|