![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Nu prea ai cum sa l convingi , pana nu vrea el sa renunte , nu o sa renunte.
ai putea totusi sa ii arati niste studii pe seama colei si cat dauneaza , dar .. uite d exp eu fumez si nu pot sa ma las , poate sa mi zica mie oricine sa ma las , eu nu ma las (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la un mom dat maicamea a vrut sa ma faca sa renunt si (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) tocmai ca fumam mai mult , doar ca sa o enervez. insa si cand am vrut sa mai las tigarile , le am lasat din propria initiativa , reusind d exp cateva saptamani sa nu pun tigare in gura deci .. concluzia mea e ca n ai ce sa ii faci , el singur trebuie sa se ambitioneze si sa renunte .. daca vrea. kiss |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
Multumesc pentru raspuns...am mai incercat sa ii iau alt suc si lipton si sa il las in pace sa nu il mai stresez dar nu mai pot cand se trezeste si nu are cola parca intra in transa:(cred ca o sa il tin 3 zile nemancat si numai pe cola si tigari sa vada ce dureri de burta si senzatie de rau are de la cola lui
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:13 AM |
|