![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
As vrea sa va impartasesc din experienta mea, daca se poate. Lasand la o parte durerile cauzate de cezariana si emotiile care ma incercau datorita faptului ca eram acum o proaspata mamica, prima intalnire cu bebelusul meu a fost minunata. De fapt, eu am avut 2 "prime intalniri" cu baietelul meu. Mai intai a fost cea din sala de reanimare la 3 - 4 ore dupa cezariana, cand o asistenta draguta de la copii mi-a adus un bebelus dragalas si grasunel, pe care mi l-a pus pe piept pt 2 minute, apoi a urmat cea de-a doua "prima intalnire" cu baietelul meu, a doua zi, la salonul bebelusilor, unde mergeam la fiecare 3 ore sa-i alaptam. Atunci, ma indreptam spre patutul micutului pe care cu o zi inainte il tinusem in brate, cand o asistenta m-a intrebat numele meu si nr. de pe bratara, apoi mi-a adus cu totul si cu totul un alt bebelus! Stupoare! Nu am fost in stare nici macar sa mai respir! Cu o zi inainte mise adusese un baietel, iar in momentul acela mi se prezenta un altul ca fiind bebelusul meu! Imaginati-va raul de transpiratie care m-a trecut! Se incurcasera bebelusii! Noroc ca puiul pe care l-am adus acasa chiar seamana cu mine si sotul meu! Voi prin ce experiente ati trecut?
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos ai descris Teo momentul venirii printesei talepe lumea . (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am o prietena, care m-a sunat de pe masa de operatie sa-mi spuna ca a nascut o fetita (a nascut normal) si dup-aia si-a mai petrecut inca vreo 2 ore tot acolo s-o coasa. Nu-i intreaga la minte...cred ca in acele momente nu prea-ti mai arde de telefoane. Verisoara-mea imi spunea ca in Spania nu-ti face nimeni cezariana decat in cazuri extreme. In ultima vreme, majoritatea femeilor nasc cu epidurala. Asa scapi de durerile de la nastere, dar exista si dezavantajul ca nu iti poti controla anumite miscari. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:05 AM |
|