![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pana acum 3 luni nu foloseam anti-cearcan, dar de cand am slabit e musai sa astup gropitele conturate sub ochi. Acum folosesc Clinique-All About Eyes Concealer si sunt super multumita de el.
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/anticearcan.jpg) Cel mai mult imi place ca se adapteaza la pigmentul pielii si nu se strange in linia fina de sub ochi cu care m-am pricopsit recent. In plus, e super hidratant. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am mai incercat produse similare de la The Body Shop si Revlon, dar nu am fost la fel de multumita. Cred ca ma reprofilez pe Clinique. Voi ce folositi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
wow haha...toata lumea a recomandat diverse produse cosmetice....
da de castraveti nu zice nimeni? sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! cateva feliute pe ochi, le tineti acolo si apoi le intoarceti pe partea cealalta pana intra toata apa din ei in piele. si ca "acoperire" mai multa, recomand Duo Concealer de la Revlon - este in doua nuante si nici nu se observa dar acopera bine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:48 AM |
|