IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Amintiri din copilarie, Topicul "Provocare" ?
Luc
post Jan 23 2008, 01:33 PM
Post #1

Dependent

Group: Membru
From: Arad
Member No.: 693

In primul rand, va doresc un calduros la multi ani, si multa sanatate, chiar mi-a fost dor de voi asa un pic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

In al doilea rand, vroiam sa o intreb pe Angie daca stie cumva ce s-a intamplat cu topicul ala al meu... stiti voi, dilema aia pe care o aveam cu bruneta cu trandafirii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Cred ca m-am maturatizat destul de mult de atunci incat sa rad cu pofta la citirea topicului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Thank youuuu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Feb 6 2008, 07:04 PM
Post #2

Musafir

Eh domnule, e la 2 pasi Aradul de TM. Noi fetele din Tm ne-am intalnit weekendul asta, daca te sesizai mai devreme te primeam si pe tine sa iti facem botezul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Topicul acela cred ca a fost mutat la arhiva. Ma uit acu dupa el.

Later Edit: Am verificat...tu ai cerut sa fie sters topicul. Nu a fost sters, a fost mutat la Arhiva definitiva, pe care o pot vedea doar moderatorii.
Citez din ultimul tau post "Dia, sa te pregatesti psihic sa stergi topicul in curand. Dore are totusi dreptate smile.gif piciorul in fund l-am primit + multe alte sfaturi... pentru toate va multumesc din suflet! Si da, va raman dator la prima intalnire
Cred ca sunt pregatit sa continui chestia asta singur. Adica asa cum ar trebui."
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Luc   Amintiri din copilarie   Jan 23 2008, 01:33 PM
Ala80   Welcome back, Luc!   Jan 23 2008, 01:35 PM
albinuza   oooo unde umblasi domnul nostru???   Jan 23 2008, 01:41 PM
fortelady   Luuuuuc mama, pe unde ai umblat pana acuma? welco...   Jan 23 2008, 03:26 PM
Luc   Chiar asa mi-ati dus dorul? Sau ati ajuns ca 2 fet...   Feb 5 2008, 01:16 PM
teocris7   Eu nu. Dar poate vin in vizita :magindesc:   Feb 5 2008, 01:21 PM
angeldust   Eh domnule, e la 2 pasi Aradul de TM. Noi fetele d...   Feb 6 2008, 07:04 PM
Maàt   Bre io l-am mai scos o data de la naftalina, hotar...   Feb 6 2008, 07:54 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:23 AM